Utleie

På Krona kan du leie alt fra et møterom til 20 personer, en kinosal eller hele Kongsberg Musikkteater med avansert lydteknologi og plass til opp til 1200 mennesker. Her er en oversikt over basispriser:

**  Se Kongsberg Musikkteaters egen prisliste og informasjon

Kontakt

Ønsker du å leie en klasserom eller auditorium, kontakt Universitetet i Sørøst-Norge:
Tina Tolleskoven, tlf 31 00 80 70. Epost: servicetorg.kongsberg@usn.no

Ønsker du å leie en av kinosalene, kontakt Krona Kino: kino@kongsberg.kommune.no

Ønsker du å leie Musikkteatret eller Sølvsalen – se kontaktinfo til Kongsberg Musikkteater her

Om kinosalene

Kinosalene kan leies til små og store arrangementer på kveldstid og i helgene. Vi tilbyr det ypperste innen audiovisuell teknikk og salene er perfekte for foredrag, presentasjoner og kick-offs – gjerne kombinert med visning av en god film for din bedrift eller organisasjon. Ta kontakt med oss på kino@kongsberg.kommune.no for mer informasjon.

Kongsberg kino byr på det ypperste innen kinoteknikk med det fantastiske Dolby Atmos-lydsystemet i alle tre saler, Dolby Atmos gir lyd som er krystallklar og realistisk og tilfører filmen nye dimensjoner ved at det også er montert surroundhøyttalere i taket. Forsterkerne vi benytter er av merket Yamaha og høyttalerne fra den velrennomerte australske produsenten Krix. For visnig av 3D-film installerer vi RealD-systemet i Jacob og Oksen, mens det blir uovertrufne forhold for visning av kvalitetsfilm i 2D i Helga. Alle tre saler vil bli utrustet med 4K-kinoprojektorer fra Christie og mulighet for å kjøre film i HFR (48 fps). Det er en glede å ønske publikum velkommen til et av landets mest moderne kinosentre!